Werking en effect

van Magneetveld Resonantie Therapie

Wat is Magneetveld Resonantie Therapie (MRT)

Voor het behoud van onze gezondheid bestaat er een oeroud en onlangs herontdekt procedé: de genezende kracht van magneetvelden. Reeds in de oude, hoogstaande culturen was het gebruik van magneetvelden een belangrijke aanvulling op de geneeskunde en op de natuurgeneeskunde. Dat vormde ook een van de steunpilaren van de medische kennis.

In samenwerking met internationale onderzoekscentra heeft O-WELL de toepassing van pulserende magneetvelden gedurende de laatste jaren op een hoogstaand niveau gebracht, conform aan de medische, wetenschappelijke en technische inzichten van vandaag. O-WELL is vandaag de dag op wereldvlak producent van magneetveld-resonantie-therapiesystemen die ontwikkeld zijn voor particulier gebruik en voor gebruik in de (para)medische praktijk.

Hoe werkt MRT

Alle biologische processen in het menselijk lichaam worden gestuurd door een uitgekiend netwerk van zeer subtiele elektrische stromen en elektromagnetische velden.

De pulserende magneetvelden leveren aan de lichaamscellen, de kleinste bouwstenen van het lichaam, de energie die levensnoodzakelijk is voor een optimale werking. Deze magnetische oplading van de cellen kan je vergelijken met het opladen van een batterij.

Maar ons hedendaags levenspatroon verstoort het natuurlijk evenwicht in ons lichaam aanzienlijk. Het gevolg ervan zijn energietekorten, die leiden tot minder goed functioneren van de lichaamsfuncties en uiteindelijk ook tot ziekte.

Een juist gedoseerd magneetveld helpt deze storingen te herstellen. De magneetveld-resonantietherapiesystemen ontwikkeld door O-WELL, werken met hun pulserende magneetvelden direct in op de verzwakte lichaamscellen.

O-WELL magneetveld-resonantiesystemen werken zeer zorgvuldig en precies doordat hun intensiteit nooit meer dan de helft van het natuurlijke aardmagnetisme bedraagt.

O-WELL magneetveld-resonantiesystemen hebben de voorbije jaren hun nut bewezen. De effecten ervan zijn wetenschappelijk bewezen. Deze methode wordt dan ook aanzien als een effectieve natuurgeneeswijze.

MRT Effecten

Effecten van MRT op de gezondheid

Met het magneetveld- resonantie-therapiesysteem van O-WELL krijgt u uw kracht, vertrouwen en levenskwaliteit terug. Al snel zorgt de betere doorbloeding van de cellen ervoor dat u er beter uitziet en de hormoonhuishouding gestimuleerd wordt.

Het immuunsysteem en de weerstand van het lichaam worden daardoor in hoge mate geactiveerd en versterkt.

Met O-WELL gunt u uzelf en uw familie een oase van rust in deze hectische, rusteloze tijd – of het nu thuis is of op kantoor. Zorg ook voor een gezonde, evenwichtige voeding, voldoende beweging in de frisse lucht, voldoende vochtopname en een algemene levenshouding die gebaseerd is op kwaliteit en gezondheid.

Bij regelmatig gebruik zorgen de pulserende magneetvelden van de O-WELL resonantietherapiesystemen voor een hoger energiepotentieel van uw cellen. Ze versterken verzwakte lichaamsfuncties en zorgen daardoor voor een betere doorbloeding en een verhoogde zuurstofopname, betere opbouw en behoud van het beendergestel, een versnelde celvernieuwing en een vlottere afvoer van afvalstoffen.

Zo bent u op het juiste pad naar een gezonde en actieve toekomst.

O-WELL magneetveld-resonantietherapiesystemen zorgen voor harmonie op lichamelijk en geestelijk vlak; ’een gezonde geest in een gezond lichaam.’